Nancy The Lovely White Sheperd


nancy witte herderLangstokhaar / HD A-NBG 33 / MDR1 VRIJ

Nancy is op 10 juni 2002 geboren, Arras The Lovely White Sheperd is haar vader en Sathika Of The White Valley is haar moeder. Op de stamboom is te zien wie haar verdere voorouders zijn. Als pup was ze makkelijk en goed op te voeden. We kwamen er al snel achter wat voor fijn karakter ze had.

We hebben met haar enkele maanden showtrainingen gevolgd. Vervolgens zijn we met haar shows gaan lopen. Nancy heeft langstokhaar en ze heeft een vast, natuurlijk en vriendelijk karakter. Ze is totaal niet dominant en zeer makkelijk in omgang. Haar pigment en de vachtkleur zijn uitmuntend volgens het rapport van inventarisatie. Nancy heeft twee prachtige nestjes gehad (A en B nest).

Onze eerste Zwitserse Witte Herder was onze prachtige Nancy. Helaas hebben wij op 16 oktober 2015 met veel verdriet afscheid van haar genomen. Nancy was na 13 mooie jaren op. Ze was een super lieve bijzondere hond en gaan haar enorm missen! Ze heeft ons naast de liefde voor de Zwitserse Witte Herder ook 2 prachtige nestjes gegeven. Rust zacht allerliefste Nancy.Chika of the Swiss Valley


chika witte herderStokhaar / HD A-NBG 33 / MDR1 +/-

Chika is geboren op 25 september 2005 en ze komt uit onze eigen kennel The Swiss Valley. Tumbledown´s Macho is haar vader en Nancy The Lovely White Sheperd is haar moeder. Op de stamboom van Chika is te zien wie haar verdere voorouders zijn. We hebben met haar puppiecursus en showtrainingen gevolgd.

Chika is erg attent, werklustig en een enthousiaste hond. Ze heeft een open en vriendelijk karakter en is tegen mens en dier ontzettend lief. Chika is een goed gepigmenteerde stokhaar teef, die zich onderscheidt door haar uitermate vriendelijk en werklustige karakter. In totaal heeft Chika drie prachtige nestjes gehad (C, D en E nest).

Op 5 december 2013 hebben wij met veel verdriet onze lieve stoere Chika laten inslapen. Ze heeft een ongeluk gehad en helaas kon de dierenarts niets meer voor haar betekenen. We hebben ruim 8 jaar enorm van haar mogen genieten en ze heeft 3 prachtige nestjes aan ons geschonken. Ze was een top hond en zullen haar enorm missen! Rust zacht allerliefste Chika.
Casey of the Swiss Valley (Sasja)


Sasja witte herderStokhaar / HD A-NBG 38 / ED VRIJ / MDR1 VRIJ / DM VRIJ

Op 21 februari 2010 is Sasja geboren, ze is een nakomeling van Pay-Go of the Heart of Lothian en Chika of the Swiss Valley (C-nest). Op de stamboom van Sasja is te zien wie haar verdere voorouders zijn, zoals haar oma Nancy The Lovely White Sheperd.

We hebben met Sasja puppiecursus en showtrainingen gevolgd. Sasja heeft een ontzettend mooi en goed pigment. Ze lijkt erg veel op haar moeder Chika of the Swiss Valley, een lieve, werklustige stokhaar teef. We verwachten in de toekomst een nestje bij Sasja.