Evy heeft 9 prachtige pups!pups geboren

Hoeraaa!!! Evy en Winston zijn afgelopen dinsdag - 28 augustus 2018 - trotse ouders geworden van 9 prachtige witjes. Evy was al een paar dagen onrustig en maandag toonde ze echt ander gedrag. De pups zijn in de vroege ochtend, vlot achter elkaar geboren. Evy is trotse moeder van 6 teefjes en 3 reutjes.

pups geboren De dierenarts is ook al bij ons thuis geweest om alles te controleren. Zowel Evy als alle pups zien er gelukkig goed en gezond uit. Evy is ontzettend zorgzaam en een goede moeder, niet iedereen mag haar kleintjes zomaar oppakken. Ze is erg beschermend, maar wij zijn erg trots op haar!De gewichten van de pups zijn uitstekend. Ze zijn de afgelopen tijd goed gegroeid in gewicht. Evy heeft genoeg melk waar de kleine wolletjes enorm van genieten. Fijn dat alles weer goed is verlopen, toch altijd weer spannend. Wil je Evy en haar pups blijven volgen? Klik dan op foto’s of volg onze Facebookpagina.

We zoeken nog voor een paar teefjes een geschikt baasje. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Vanaf 16 oktober mogen de pups met de nieuwe baasjes mee naar huis.
Pups van Evy & WinstonRond 3 september 2018 verwachten wij een nestje van Hanna of the Swiss Valley - Evy (foto 1) X Wodha Ami of the Heart of Lothian – Winston (foto2). Beide honden hebben een ontzettend fijn karakter. Ze hebben al meerdere prijzen weten binnen te slepen. Winston is zelfs in 2015 Nederlands kampioen geworden! Wij verwachten dan ook uit deze verantwoorde combinatie prachtige pups.

Evy

Hanna of the Swiss Valley (Evy)
 (1 Uitmuntend Bleiwijk 2017)               
Langstockhaar/HdA Vrij/ED Vrij/DM Vrij/MDR1 +/+
-M:Casey of the Swiss Valley (Sasja)
-V : Kind spirit of the heart of Lothian

Winston

Wodha Ami of the Heart of Lothian (Winston)
(1 Uitmuntend Bleiwijk 2015)
Langstockhaar/HdA Vrij/ED Vrij/DM Vrij/ MDR +/+
-M: Crystal Moon’s Jasmine Flower
-V: Kyrens Aata


De pups worden:

- ingeënt
- ontwormd
- krijgen een gezondheidsverklaring van de dierenarts
- krijgen een paspoort
- worden gechipt
- en krijgen het stamboom mee

Onze honden leven in huis en de pups worden in huiselijke kringen opgevoed, zodat ze de perfecte socialisatie krijgen. Wij hebben gezonde honden die voldoen aan alle eisen gesteld door de rasvereniging en de Raad van Beheer. Tevens zijn wij aangesloten bij de Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland.

Wilt u informatie of bent u geinteresseerd dan kunt u contact met ons opnemen.
Reserveren is nog mogelijk!

Marinka Bakker: 06-30490948